Súlyproblémák vs depresszió

A súlyproblémák és a depresszió között sajnos elég sokszor van összefüggés. Egymást erősítő hatásuk, mint egy örvény  húz egyre mélyebbre. Egyre kilátástalanabbnak érezzük helyzetünket és egyre távolibbnak a célt.
Szeretnél Te is végre kikerülni ebből a spirálból? Szeretnéd egyre vidámabban és hatékonyabban tölteni a napokat, miközben láthatóan -mintegy mellékhatásként- valóban elindulsz a karcsúsodás útján?
Háromféle lehetőséged is van, ha valóban hajlandó vagy tenni is Önmagadért:
1.) Testre-lélekre- szabott egyéni terápiás segítség csak Veled skype-on vagy személyesen az előre megbeszélt időpontokban,
2.) Önismereti tréning keretében kiscsoportos, 10 alkalmas (általában 2-3 hetente 1 egész nap) foglalkozás-sorozat, amelyben közösen tárjuk fel az elhízás valódi testi és lelki okait, a bennük rejlő lehetőségeket és a kézzelfogható megoldásokat,
3.) Fogyókúra gyorsindító hétvége, amely alatt rendesen felturbózzuk a fogyást. Szintén kiscsoportos foglalkozás, igen hatékony mozgásformák és feladatsorok begyakorlásával, miközben saját testi és lelki működéseinket használjuk fel a siker elérésére.
Mindhárom út igen hatékony, a kérdés csupán az, Neked melyik forma tetszik jobban.
Ha bármi kérdésed van, ne hezitálj megkeresni, nincs rossz kérdés csak rossz válasz 🙂
Írd meg városod nevét is, ha szeretnéd tudni, mikor és hol lesz Hozzád a legközelebbi tréning vagy terápiás lehetőség!
Itt, -bizalmi körben- könnyen feltárul a megoldás, hamarabb, mint gondolnád! Előképzettség vagy bármiféle tudás, gyakorlat nem szükséges, csupán a fejlődés szándéka!

Érdeklődés, bejelentkezés:

+36 70 26 56 120 geringhajni@gmail.com skype: gering.hajni Szeretettel várlak Téged is!

Géring Hajni – stresszterapeuta, metafizikai tréner- speciális életvezetési tanácsadó

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..