Rólam

Rólam
2009-ben váratlanul meghalt az öcsém. Korábban ugyan rosszindulató gerincvelői daganattal kezelték, ami rá volt tekeredve a gerincére a nyaki csigolyáknál, de volt segítőnél, és szépen dolgozott a lelki fejlődésén is. Gyönyörűen megerősödött, már újból tudott játszani a gyermekeimmel, dobálni is tudta öket a strandon, annyira erős lett.
Amikor utojára voltunk nála Szegeden, azt mondta, hogy megkéri a kedvese kezét és pont olyan szép szőke kislányokat szeretne, mint a mieink.
Pont egy hónappal később meghalt. Egyszerű megfázás volt, csak túl sok időbe telt, amíg a mentővel eljutott a korházba és mire az osztályra jutott, a megfelelő orvoshoz, már késő volt. Más orvos pedig nem volt hajlandó ellátni.
Ekkor már jó ideje érdekelt, hogy hogyan tehetünk az egészségünkért és hogyan teremtsünk magunknak minőségi életet. A titok című filmet is láttam már sokszor, benne a rákból felgyógyuló nőt is, de nem volt merszem azt mondani az Öcsémnek, hogy ne vállalja a kemót és a sugarat, pedig tudtam, hogy méreg.
Nagyon jó tesók voltunk, igazi lelki társak. Nem értettem a halálát. Nem tudtam felfogni. Csak a kérdések kavarogtak bennem. Mit tehettem volna??? Mit kellett volna tennem?
A szüleim tönkrementek a fiúk elvesztésétől, a lánykáim sem értették imádott nagybátjuk elvesztését. Elindultam hát az úton, amiről még sejtelmem sem volt, hogy mi, csak vitt a lábam.
Így jutottam el a Nemzetközi Metafizikai Akadémiára, ahová a barátnőm hívott és én is felvételt nyertem. Nagy tudású emberek között tanulhattam, ittam az oktatók szavát. Rengeteg kutatómunkát folytattunk és rögös belső utazásokat tettünk lelkünk bugyraiban, de megérte. Kiváló eredménnyel végeztem és értékes tudással felvértezve indultam utamra.
Hamarosan otthagytam a biztonságot nyújtó budapesti állásomat egy igen jónevű multinál és visszaköltöztem szülővárosomba, Békéscsabára, hogy közel legyünk szüleimhez és támogathassuk öket lelkileg is.
Első stresszoldással, életvezetési tanácsadással kapcsolatos munkáimat még Budapesten kezdtem, de hazaköltözésem után természetesen otthon folytattam.
Hamar kiderült, hogy jó érzékem van hozzá, rengeteg pozitív visszajelzést, bátorítást, ajánlást kaptam a hozzám fordulóktól.
Személyes tanácsadás mellett elkezdtem kezdő meditációs és önismereti minitréningeket tartani, amiket szintén szerettek a résztvevők, így elég hamar kialakult az utam.
Amiben leghasznosabbnak érzem a munkám az
-a hétköznapi stresszel való megküzdés a munkahelyen és a kapcsolatainkban.
-A szomorúságból való felállás,
-a felesleges félelmektől való megszabadulás,
-az örömtelibb élet kialakítása és megélése
-illetve a konkrét tudatos teremtő munka megértése és megvalósítása személyes életünkben. (szerelem, szeretet, megértés, boldog kapcsolatok, bőséggel teli élet, karrier és siker)
Egyszóval megtalálni a belső iránytűdet a felelősségvállalástól a kiteljesedésig.
Ebben tudlak segíteni és támogatni tudásommal, teljes, odaadó és értő figyelmemmel, lényegretörő kérdéseimmel, gyakorlatias tanácsaimmal, rövid távon és hosszútávon egyaránt.
Szomorú vagy? Dühös vagy? Társra, szerelemre vágysz? Hogyan tovább kérdésed van? Karriert, sikert szeretnél építeni, de több önbizalomra és tudásra van szükséged hozzá?
Keress meg bátran májustól Budapesten is, várlak szeretettel!
Géring Hajni