Reinkarnációs hipnózis

Ajándékkártyát vásárolhatsz magadnak vagy szeretteidnek, mellyel 1 teljes reinkarnációs foglalkozáson vehet részt, aki kapja. Semmilyen előképzettséget nem igényel.

De mire is jó ez?

A reinkarnációs hipnózis egy rendkívül érdekes módja a problémák megoldásának.

Alapja az, hogy a jelenlegi életünkben meglévő problémáink igen gyakran korábbi életeinkben kialakult életeseményekben gyökerezik, amiket akkor és ott nem tudtunk megoldani.

Mivel korábbi életeinkben (esetleg több egymást követő különböző helyzetben sem) nem voltunk képesek az adott kérdéssel megbirkózni, most lehetőséget kaptunk arra, hogy ismét szembenézzünk vele és megoldjuk azt.
Sokszor találhatjuk magunkat olyan visszatérő helyzetben, amely megoldására már úgy tűnik mindent megtettünk, még sem jártunk sikerrel.

Legyen az …
*kapcsolati kérdés,
*karrier kérdés,
*pénzzel kapcsolatos visszatérő helyzeteink,
*szerelem vagy magány kérdése,
*fájdalmak vagy más testi panaszok

…bármiféle kérdés is, néha csak a kíváncsiság hajt minket, de mégis izgalmas kaland megtudni saját személyes válaszainkat, rejtélyes összefüggéseket az életünkben. Ráadásul nem csak magunkat, hanem az egész világ működését is jobban megértjük általa.

Lényege abban áll, hogy visszaviszünk előző életeidbe, így lehetőséged van felismerni és megérteni egy-egy bosszantó vagy vissza-visszatérő helyzet forrását és okát. A folyamat során gyakran több, különböző szemszögből figyelhetjük meg újra, hiszen minden egyes életében más szerepet vállaltunk. Ez segít hozzá a megoldáshoz is.
Felismerjük és feldolgozzuk az adott helyzetet okozó érzelmeket, és azok hatásait jelenlegi életünkre. Mivel mindeközben a tudatunk és tudatalattink harmonikus összhangban működik, ezért válunk képessé hasznossá tenni élményeinket.
A minket akadályozó vagy bosszantó tünetek ezzel teljességgel feleslegessé válnak és megszűnnek.

Előnye
A reinkarnációs terápia előnye, hogy kiküszöböli a jelenlegi életünk során kialakult társadalmi konvenciók, előírások és elvárások gátló hatását. A tudat és tudatalatti közötti harmonikus együttműködés így sokkal könnyebbé válik.

Technikai infók:
Egy találkozó alkalmával egy adott érzelemhez kapcsolódó életek láncolatába lépünk bele. Ez általában 2-3 életet jelent, de előfordulhat ennél több is.

A hipnózis során hangsúlyt fektetünk arra, hogy utólag a látottak és tapasztaltak minden egyes részletére pontosan emlékezzünk. Egy problémakör megoldásához 3-4 előző élet átélése és megoldása elegendő.

Tehát izgalmas kaland akkor is, ha “csak” minőségibb életet kívánunk élni és megérteni néhány “miért”-et az életünkben.

Az AJÁNDÉKKÁRTYA felhasználható 2017 április 1-ig.

Igénybevételéhez sok örömöt kívánunk!