Cégeknek

Pénzben kifejezhető méreteket ölt a stressz hatása az ember munkájára.

Számtalan kutatás bizonyítja, hogy azok a dolgozók, akik biztonságban érzik magukat, barátságos közegben dolgoznak, lelkileg kiegyensúlyozottabbak, optimális mértékben, de kihívást jelent a munkájuk, fontosnak érzik magukat és érzik a törődést a társaik, vezetik által, ösztönösen annyival hatékonyabban dolgoznak, hogy busásan megtérül minden erre áldozott plusz kiadás.

Korábban magam is egy piacvezető multinál dolgoztam, ahol lehetőségem volt megtapasztalni, milyen inspiráló, ha megkérdezik az embert a munkájával kapcsolatban is. Ahol értékelik az alulról jövő kezdeményezéseket és rengeteg fejlesztésben részt lehet venni. Ahol a HR törődik a társosztályokkal és bizalommal fordulhatsz hozzájuk, mert segítőkészek.

Ahol törődnek a vezetőképzéssel, hogy ne csak szakmailag legyen jó a főnököd, hanem emberileg is értéket tudjon képviselni és folyamatosan fejlődjön ő is és csapata is.

Mert emberek vagyunk és akkor tudunk igazán alkalmazkodni a piac és az üzleti élet evolúciójához, ha mi magunk, mint emberek képesek vagyunk személyiségünkben fejlődni, miközben megőrizzük alapvető emberi értékeinket!

Személyiségfejlesztő tréningek cégeknek mindig testre szabottan.

Ha saját cége van vagy épp egy nagy cég részére keres fejlődési lehetőséget a vezetői és más munkatárasi számára, ne hezitáljon megkeresni.

Bátran írja le pontos igényeit, céljait, elvárásait és olyan személyre szabott tréninget kap/nak, amely leginkább szolgálja az Önök érdekeit, erkölcsi és anyagi fejlődését.