A stresszterápia és én… (ez a szerelem :)

Stresszterapeuta vagyok, személyiségfejlesztő metafizikai tréner, speciális életvezetési tanácsadó, gyógypedagógiai asszisztens, személyi edző-wellness, jóga szakirány-, reinkarnációs hipnoterapeuta, életmód és böjttábor vezető. Hirtelen ennyi jut eszembe. Hosszú utat jártam be, míg jelenlegi tudásomhoz jutottam és remélem még sokkal hosszabb út vár rám, hogy tovább fejlődjek én is.

Leginkább önismerettel, személyiségfejlesztéssel, stresszoldással és a sikerességgel foglalkozom.  A siker, mint cél és mint probléma. Hogyan érjük el és hogyan dolgozzuk fel 🙂

Nyugodtan ugorj a végére, úgyis ott a lényeg. 🙂

Szóval… Mióta az eszemet tudom világmegváltó álmaim voltak. Pici koromban orvos akartam lenni, hogy a jó embereket meggyógyítsam, aztán kutató, mondván- majd én feltalálok olyan szert, amitől a jó emberek örökké élnek egészségben, szeretetben, a rosszak pedig megjavulnak, mert rájönnek, hogy jót tenni sokkal szuperebb. Aztán ahogy cseperedtem és betört Magyarországra is a videó világa ninja, meg titkos ügynök akartam lenni, hogy megmentsem Magyarországot és az emberiséget a gonoszoktól, akikről meg voltam győződve, hogy csak azért gonoszak, mert még nem tudják, hogy jónak lenni jobb és érdekesebb és hosszútávon kifizetődőbb. 🙂

Azt sem értettem gyermekként, miért kéne félni az Istent. Én csak szeretni akartam és azt gondoltam, hogy ha ez nem elég neki, akkor pukkadjon meg. 🙂 De azért fájt, hogy olyan buta volt, hogy feláldozta értem a saját fiát. Én kösz, megvagyok, én értem senki, de senki ne dobja oda a GYERMEKÉT!!!!

Tele voltam kérdőjelekkel, de egy dologban mindig biztos voltam. A világot szeretve érdemes élni. Persze nem voltam jámbor “megvilágosodott”. Megküzdöttem a saját csatáimat. Szerettem, féltem és haragudtam, nevettem és veszekedtem én is, mint mindenki más, és tuti, hogy fogok is még. 🙂

De ma már felnőttebb vagyok. Van két tündéri gyermekem, akik időnként szintén veszekednek, mint minden normális kamasz. Én meg igyekszem hátradőlni és mosolyogni. Amikor csak sikerül. Nevetni velük és nem rajtuk! Időnként kiabálunk és sírunk, aztán meg nevetünk és ölelünk. Ilyen az élet.

Dolgoztam irodában, sok évig logisztikán és pénzügyön is, egy szuper nagy multinál, mert a nyelv és a matek is jól ment és az irodai alkalmazások is és az olyan komoly és felnőttes.

De már tudom, merre tartok. Küldetés van a szívemben. Törekszem rá, hogy minél gyakrabban sikerüljön felelősséget vállalnom helyzetemért, tetteimért, szavaimért, gondolataimért.

Géring Hajni vagyok. Békéscsabán élek, karnyújtásnyira az egész világtól. Nem vagyok csodatévő, csak egy nyílt szívű gondolkodó, lelki segítő.

Keress fel és beszélgessünk egy jó ízűt, ha Te is így gondolod. Csak nyerhetünk vele mindketten!

Ha vetted a fáradtságot és végigolvastad ezt a litániát, egy hős vagy a szememben, köszönöm. Ha nem, semmi gond, íme a lényeg:

Stresszterápia és életvezetési tanácsadás élőben vagy skype-on,  érdeklődés, bejelentkezés:

geringhajni@gmail.com

70/26-56-120

skype: gering.hajni

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .